Duboko Jezgro i Hydrographic pa bušilica (Max dubina: 2500)

Duboko Jezgro i Hydrographic pa bušilica (Max dubina: 2500)

Glavne karakteristike:
1. bušenja naprava je lagana struktura, cela struktura je jednostavna, sa razumnom raspored. Sve komponente su vidljive, ne dolazi do preklapanja jedni sa drugima, tako da su pogodna za održavanje i popravku.
2. motor možete odabrati electromotor ili dizel motor prema zahtevu.
3. windlass su popucali od tradicionalnih 3 grupe po planeti opremu strukturu i usvaja četiri grupe opremu strukture

Opis

Aplikacija

HXY-2000 rok jezgra i bušenje mašina se uglavnom koristi za duboko jezgro bušenje dijamant i teško legura, sa jak obrtni moment od 10 000 Nm i maksimalna dubina 2 500 metara. To može da se koristi za geološka istrage, gomilaju građevinske projekte, prirodnog gasa i Hydrographic pa istraživanja, itd.


Funkcije

1. Vertikalna Osovina ima mnogo rotirajućeg nivoa, njihove distribucije je razumno, i na moment je super malom brzinom; brzina vertikalno okno je brz, rotirajuće opseg je širok;

2.aparat za bušenje je lagana struktura, cela struktura je jednostavna, sa razumnom raspored. Sve komponente su vidljive, ne dolazi do preklapanja sa jedni druge, tako da su pogodna za održavanje i popravku .

3.aparat za bušenje ima konfiguraciju sa kombinovani okvir, lako rasklapa, tako da može da ispuni potražnja izgradnje u predplaninskom.

4.na windlass su popucali od tradicionalnih 3 grupe po planeti opremu strukturu i usvaja četiri grupe opremu strukture;

5.aparat za bušenje usvaja novu vodu koиenje uređaj i neka vrsta mehanički uređaj podešavati brzinu opadajućem bušenja uređaja, kada bušenje uređaj silazi u bušenje procesa bušenja mašine.

6.bušenja mašina polugu tip Hidraulički pritisak Chuckom, sa velike sile koje grabe i snažan radijalni dijagram nadoknađujući kapaciteta i usluga život pločice je dug.

7.motor možete odabrati electromotor ili dizel motor prema zahtevu.

8.aparat za bušenje se podudara sa odgovarajućeg aparata, koja je povoljna ovladati uslov. Ima nekoliko operativnih rukovaoci, i raspored je razumno, tako da operacija bude fleksibilan i praktičan.

9.manipulatorskih regulatora su okupljale, sa razumnom raspored, tako da je operacija je fleksibilan i pouzdan.

10. Okvir bušenje mašine ima veliku krutost, centar gravitacije je niska, pa stabilnost pri velikoj brzini bušenja je jak.

Tehnički podaci

 1. Kamena jezgra proceduru u

 • Hidrografkoj to dobro ide u

 • Hraniti se u osnovne udela

 • Tehničke karakteristike: • Zašto izabrati Rejee?


  Prilagođeni proizvodi i usluge

  Kad god vaš posao zahteva specijalizovan, pouzdana rešenja, Rejee podržavaju te uz prilagođeni bušenja proizvode visokog kvaliteta. Naše iskustvo i fokusiramo jak kupac će osigurati da imate najbolje opcije za tvoj posao.

  U Rejee industriji, i dali smo puno pažnje korisnički servis. Posvećeni smo pomaganje kupcima rad bezbedno i efikasno korišćenje naših proizvoda. Za vođenje i usluge dostupne uvek sa nam profesionalni tehničari na lokaciji.  Patentirane tehnologije

  Fabrika pregled

  Projekti Showcase

  Kako nas kontaktirati?

  Tel: +86-29-86105123-606
  Faks: +86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Adresa: Rm 10802, blok B, Kairui zgradu, Xian ekonomski razvoj Zone, u Kini.


  Hot Tags: Duboko Jezgro bušilica (dubina: 2500M), bušilica

  Srodni proizvodi

  Istraga

  Proizvodi