Dijamant Bit

Dijamant Bit

Dijamant bitova--površine postaviti; oplodio

Opis

Ukoliko ste u potrazi za Kinu dijamant malo patentirane tehnologije i visokokvalitetnih dijamant bitnim za prodaju u Kini od profesionalnih dijamant malo dobavljača i fabrika, slobodno se obratite Rejee industrije.

Periskop aplikaciju

Pogodan za bušenje operacija u agens za ekstremno teške formacije (f = 7-18), nepogodan za fissured, frakturu formacije.

Funkcije

Površinski postavi imaju odlična prilagodljivost u širokom dijapazonu formacije. Delove pružaju bušenja visoka efikasnost i u zahtevan bušenja uslove. Bušenje optimalne performanse se mogu dobiti tako što ćete izabrati bitova sa odgovarajućim profilima, kao što su oblik za krunu i matrice formulu, tako da se podudaraju u obliku cilindra.

Oplodio imaju odlična prilagodljivost u širokom krugu formacije. Delove pružaju duge službe život i visoko bušenje efikasnost u raznim bušenje uslove i oni su jednostavno za upotrebu. Bušenje optimalne performanse se mogu dobiti podešavanjem dijamantom veličine i koncentracija, čvrstoću oblika matrice i krunu.

Hot Tags: dijamant je ujela, Kina, dobavljača, fabrika, u Kini, visokog kvaliteta, na prodaju, sa patentirani tehnologijama

Srodni proizvodi

Istraga

Proizvodi