Aluminijumska legura proceduru lulu

Aluminijumska legura proceduru lulu

Osnovni Info.Certification:ISOExport tržišta: sever Ameriku, Južnu Ameriku, istočnu Evropu, jugoistočnoj Aziji, sredinom istoku, istočnoj Aziji, zapadnoj Evropi Dodatne Info.Origin:ChinaHS Šifra: 84314310Production kapaciteta

Opis

Osnovni podaci.

Za certifikaciju: ISO

Izvoz tržišta: Severne Amerike, Južne Amerike, istočne Evrope i Azije, sredinom istoku, istočnoj Aziji, zapadnoj Evropi

Dodatne informacije.

Poreklo: Kina

HS kod: 84314310

Proizvodni kapacitet: 1000pce / godine

Opis proizvoda

Njen par decenija od aluminijumskih legura proceduru cev zatvorila u naftnoj industriji sa većina iskustvo dolazi iz Rusije i drugih zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza.
Postupak cev legura aluminijuma može da se koristi u prošireni dohvata bušenje i horizontalno bušenje sa svojih snaga kile je niža od proceduru cev od super-velike čvrstoće čelika. Ali njena prednost je da ima lakoжa, velike čvrstoće kile, visoku Antikoroziona svojstva i poboljšane sposobnosti za borbu protiv umora. Njen debljina zida je obično deblji od čelika proceduru lulu, međutim, njene ZATEZNOM ČVRSTOĆOM relativno niže.
Aluminijumska legura proceduru lulu karoserija je napravljena od legure aluminijuma. Zbog lake težine, aluminijumske legure proceduru cev treba niže nadogradnja napajanja i brže brzinom tripovanja lulu više bušenja sposobnost platformi. Svoju prednost u mehanička svojstva je jaka, savršenu gipkost i male nesuglasice sa zida prilikom nadogradnje. Postupak lulu aluminijuma i zglobova uživajte u dugovečnost i niski troškovi održavanja. Treba mu donji bušenje napajanja i bušenje pumpe energije jer protok otpor prstenastom prostora izuzetno je mali.
Sa dobro fleksibilnost, aluminijumske legure proceduru lulu ima dobar anti-zamor svojstva, zbog toga, život svoj umor duži od jako gori život, što dovodi do relativno manju štetu za cev, kada ga je rotaciona kroz u smeru suprotnom od bunara. Tako da je povoljniji će se koristiti u pro-Vels, u preliv boja bunari ili horizontalno proširena pravca bunara.

Hot Tags: Aluminijumska legura proceduru lulu, postupak lulu

Srodni proizvodi

Istraga

Proizvodi